wpbe6bf3bf.png
Uitzicht, Vancouver, Stanley Park, Skyline, downtown

De voorbereiding

 

Zoals al eerder verteld, in mei 2009 zijn wij weer naar West-Canada geweest.

 

Hieronder het stukje voorbereiding die we hebben gemaakt.

 

Dit jaar vliegen we met KLM vanaf Brussel, Amsterdam naar Vancouver. De reden dat we dit jaar via Brussel vliegen is simpel, dit was veel goedkoper dan vanaf Amsterdam te vertrekken (?!). Tevens is Brussel voor ons dichterbij, waardoor we met een luchthaventaxi naar Zaventem kunnen gaan. Nog steeds het principe van een rechtstreekse vlucht, nou ja bijna dan.

 

We hebben wederom via Travelhome een camper geboekt bij Cruise Canada. Dezelfde als in 2007, de C 30. Mijn vader heeft een C25 gehuurd. Deze kwam net zo duur uit als een C22, maar is iets groter en met een vast bed. Dit is toch net iets meer comfort van niet iedere dag je bed op te ruimen.

 

We zullen op 8 mei vertrekken en komen op 3 juni terug thuis. Van 8 t/m 11 mei zullen we in Vancouver verblijven en op 11 mei gaan we de camper ophalen bij Cruise Canada, om deze op 2 juni weer terug in te leveren.

 

We hebben ook de luchthaventaxi geregeld. Deze komt eerst ons ophalen, gaat daarna naar mijn vader en zo naar Zaventem. En komt ons ook weer ophalen als onze vakantie er weer op zit.


Het hotel is ook geboekt! Van 8 tot en 11 mei zullen we in het
Pacific Palisades hotel verblijven. Midden op Robson Street (the place to be in Vancouver). Een suite met een aparte slaapkamer. Ben je wat kwijt, maar leek ons geen overbodige luxe met twee kinderen. Dit was eigenlijk het laatste wat nog geregeld moest worden, maar wel belangrijk! Vanaf hier start onze vakantie!!

wp49cc6663.png
wpf8f7a46c.png
wp064d03ad.png
wpeb72e8f9.png
wpe1ee1a61.png